...
" - Alla bakterier dör vid en temperatur på 100 grader!"
Orden tillhör min hemkunskapslärare som jag hade i högstadiet. Då handlade det givetvis om matlagning. Vi lärde oss att när det gäller livsmedel i allmänhet och köttprodukter i synnerhet så skulle vi se till att det alltid kokade så att alla bakterier dör.
...
Jag tänker så här.
Man borde kunna applicera principen "alla bakterier dör vid 100 grader celsius"
på vården. Via hemodialys så kan man tappa blodet, koka det, och sen spruta in rent och friskt blod.
Jag vet. Jag är ett geni.
Hm.. :/ Jag skulle inte vilja vara en av dina försökskaniner!
SvaraRaderaHaha kokt blod .....blir inte det palt eller nåt annat ätbart ? Borde du prova i köket, inte i vården. Betackar oss i branschen för såna expriment.
SvaraRaderaMenar du att blodet levrar sig av att kokas... Kan man förhindra det genom att späda det med blodförtunnande? :D
SvaraRaderaHmm, om bakterierna hade bott enbart i blodet så vore det väl kanske värt att prova! ;-) Men så fungerar ju tyvärr inte världen.
SvaraRaderaDajo (och alla andra), kan man koka en hel patient? Är det en bra idé?
SvaraRaderadu är allt go i huvet du...
SvaraRaderaTack mamma! :D
SvaraRaderaHåller med mor Annika ;););););)
SvaraRaderaKina
Anna, Systrarna Ahlm och så David har gaddat ihop sig mot mig. Vad är det här!?!! ;-)
SvaraRaderaHmm... det låter som en komplott? ;-)
SvaraRaderaRen och skär självbevarelsedrift!
SvaraRaderaVad skulle inte du kunna få för dig i en avlägsen sommarstuga med några vänner.. Hu!
Mu