torsdag 16 september 2010

När saker går vansinnigt fel…

Har fått nys på ett blogginlägg som beskriver ett fall från verkligheten när det går vansinnigt fel. Bloggskribenten heter Emelie och inlägget handlar om hennes mamma. Hon börjar skriva så här:

Sveket
Jag har gråtit. Ja, jag har bölat som ett barn. Jag har traskat varv efter varv runt lägenheten som en rastlös hund. För det finns ingenting annat att göra. Det svek som Alliansen visat de allra svagaste lämnar mig alldeles uppgiven och oförstående.
Idag sa man till min mamma att hon har fyra månader på sig att sälja sin lägenhet.
---
(Anders bakom tangentbordet igen:)
Författare har upphovsrätt till sina egna texter, och därför vill jag inte kopiera hela Emelies text och skriva i min blogg.

Om du vill läsa berättelsen om Emelie mamma och hennes kamp så klickar du på länken: http://klamydiabrevet.blogspot.com/2010/09/sveket.html

Oavsett hur du står politiskt och religiöst eller vilken färg du har på strumporna så lovar jag att det är intressant läsning.

1 kommentar:

Mrs Honey sa...

Hej! Antar att detta var samma tjej som jag läste om nyss igen i tidningarna. Kom ihåg hennes berättelse från din blogg (och att jag läste hela hennes sedan) och nu hade de äntligen fått rätt, hennes mamma ska få ersättning! SKÖNT! kram! Tove