onsdag 2 december 2009

Kreativitet en onsdag förmiddag

DSC_6428

Jag skapar konst med fil och kräm. Min bror kokar ägg och tinar bröd samtidigt. Vi är så sjukt kreativa. Nu blir det Hammerfalls album Any Means Necessary och Per Månssons bok Båten i parken. Bra dag? Bra dag. DSC_6424

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigaste jävla skitblogg någonsin! Sluta skriv om ingenting.

Anders Arkbro sa...

Hej Anonym. Jag skriver om precis vad jag vill. Det är de som är det fina med en blogg.

Du tycker uppenbarligen att mina korta inlägg inte är nåt att ha. Men saken är den att jag och flera mina läsare gillar de här småkluriga sakerna som jag & min bror gör/säger.

Det finns en väldigt genomtänkt mening med min blogg och min bloggs namn: Tankar om allting. Bloggen innehåller verkligen tankar om allting. Till skillnad mot 'Amanda var det' och 'Blondinbella' så berättar jag inte om vad jag gjort och vad jag har på mig, för det tror jag inte intresserar nån. Däremot tror jag att mina tankar är både intressanta och underhållande.
...

Sen var det de där med variation. Flera av mina läsare är inne på bloggen ganska sällan, och då har det hunnit komma flera inlägg. För att min blogg ska bli mer lätt-penetrerad så försöker jag hålla variation. Jag varierar mellan kortare inlägg som ska locka till skratt till exempel "Gaaaaah...! Vad har du gjort!?!" och ibland skriver jag längre inlägg om ett aktuellt ämne, till exempel inlägget "Minska kriminaliteten - anställ en förskollärare". Syftet med den typen av inlägg är att leda till eftertanke, generera en diskussion och skapa opinion. Liknande variation hittar du i flera magasin. De är genomtänkta och har ett upplägg som ska vara lätt att ta sig in i, till skillnad mot en bok med oändliga mängder text sida upp och sida ner. (Så vill jag INTE att min blogg ska vara.)

Jag hoppas du tittar in på min blogg igen och läser det här. Du är välkommen att läsa min blogg när som helst. Du får gärna kommentera, men om du kommer med kritik eller gnäll så gör det helst inte anonymt. Det är mycket lättare att hålla en dialog med någon som jag vet vem det är.

Anonym sa...

Hej Anders!

Är det verkligen gott, fil och kräm ihop?

Din gamla lärare