fredag 3 juli 2009

Patent no #???

Bärbar dator är jättebra, bärbar dator med trådlöst internet är ännu bättre…! Så från och med nu kommer jag och Henny-Penny vara ute i solen så mycket som det bara går. Denna härliga, brinnande gasboll där uppe i det blå149 miljoner km från oss. Vi svenskar bli soldyrkare på sommaren, även jag. Kanske är det för att det är så mörkt och kalt under större delen av de tre andra årstiderna?

Solen är bra. Hurra, hura. Men jag har upptäckt att solen inte bara är underbar och varm å go & härlig. Den ställer till  bekymmer för Henny-Penny, min dator. Jag ser inte vad det står på skärmen. Allting är bara grått!

Det är här patent no #??? kommer in i matchen. Jag funderar på att konstruera en ram som man fäster på datorskärmen. På den ramen hänger man sen en duk som man har över huvudet. Ungefär som ett litet tält mellan ansiktet och datorskärmen.  motljusskydd till dator

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tar inte detta bort vitsen med att sitta ute? Man vill ju få lite färg i ansiktet också..... Kan det inte räcka med en liten skärm, typ som det är på trafikljusen?

- "Den smarta, blonda tanten" Lena

Anonym sa...

Lena har en poäng ;) Meen, du kanske skulle kunna sitta i skuggan med datorn o solen i asiktet på nått vänster x)

/ Trollfia

Borg sa...

Sorry Anders. Lite sent ute:

http://www.bookofjoe.com/2006/10/ultimate_hoodie.html