söndag 10 maj 2009

Sorg i hjärtat på en datanörd som mig

När jag och min bror var och hade picnic i tvättstugan måste det ha hänt nånting. För sen dess är inte min dator sig lik. Numera är hon inne på service och jag har ingen egen dator. (Ja, min dator är en hon. Hon heter Hanna-Pia, eftersom hon redan från fabrik hade initialerna HP på framsidan.)
Det är därför jag inte bloggat speciellt mycket, och när jag tänker efter så är det inte så mycket som du som förföljer mig via min blogg har missat.

I helgen var jag med familjen i Nora på kusinträff. En massa folk som träffas för att vi har en gemensam anfader som levde och verkade förr i tiden. Egentligen är vi inte så väldigt avlägset släkt, men det känns så eftersom jag inte träffar de här människorna mer än var 5e år ungefär.
På plats fanns 3 generationer av syskon, kusiner och sysslingar. Pappas moster räknade ut att vi kunde varit en bra bit över 70 stycken om alla dykt upp. Men med tanke på att min farmor + hennes syskon är 5 stycken och det finns 2 generationer efter dem är det inte så underligt att vi blivit ett stort gäng. Hur som helst var syskon-kusin-syssling-träffen riktigt rolig. Jag träffade massa spännande människor och fick bland annat prata lite med några som jobbar inom liknande område som det jag har intentioner att göra i framtiden.
Även om jag inte hade jättehöga förväntningar på helgen blev det riktigt fint!

Nu i helgen är det Sen Kväl med Gud i Uddevalla och det ska bli riktigt kul att ha ungdomshelg i min hemkyrka. På söndag ska jag spela till gudstjänstsångarna och det ser jag också fram emot.

Helgen efter det är det konferens i Jönköping, och i samma veva (runt den 25e) kommer jag få tillbaka min dator, så då blir det förhoppningsvis fart i bloggen igen. Jag har ett antal uppslag och idéer att skriva på... så du har en del att se fram emot.

Allt för nu. Todilo.

1 kommentar:

sara sa...

har saknat ditt bloggande ;)
kram