tisdag 23 juni 2009

Tankar om Skit

Ja, tyvärr. Det här funderade jag på under april förra året, när jag skrev ner funderingar och minnen i ett litet block.
_________________________________________________

Ofta säger de “det smakar skit” om maten i matsalen. Men hur vet man det liksom? Ingen har smakat på det hoppas jag. Tänk om bajs smakar chips eller nåt annat helt oväntat.

Nä, jag får nog ta kontakt med en biolog och fråga vad det är teoretiskt troligt att skit smakar. Så nästa gång nån säger “det smakar skit”, kan jag svara “nä. det smakar inte så salt. snarare surt.”
_________________________________________________
Är det typiskt mig att fundera på sånna här saker? Eller är det ett tecken på hur uttråkad man kunde bli i Vara? Det lustiga är att jag fortfarande är nyfiken. En normal människa hade ju inte brytt sig, antar jag…

2 kommentarer:

Anonym sa...

Skit är högaktuellt just nu. Dottern kom just in efter att ha trampat i en ENORM hundlortshög. Urk. Blä. Det finns små svarta påsar! Hade möjligtvis gått åt 2 st till denna hög.
För övrigt tror jag inte på att närma sig bajs nåt särskilt. Det har ju liksom lämnat kroppen en gång. Hoppas att dina funderingar ang smak ETC stannar på det filosofiska planet...
Mu

Anders Arkbro sa...

Jag skulle aldrig i livet få för mig att testa nåt så dumt som att stoppa in i kroppen det som kroppen bestämt sig för att skicka ut!

Men jag är ganska seriöst nyfiken på att ta kontakt med nån biolog som kan svara på frågan.

Galenskapen har gränser som förnuftet är tydlig med. Nyfikenheten däremot, den vet inga gränser...!