fredag 6 mars 2009

En plagierad bok, falska leenden, och en utmaning

Jag har äntligen kommit igång att läsa “När du gör som jag vill” och jag inser några sidor in i boken att den här boken har jag redan. Fast med annat namn, innehåller och färg. Det finns en bok som heter Pinocchio-effekten och det känns som att det här kan vara Fexeus variant av samma bok. Jaja, förhoppningsvis är det något nytt under solen för mig. Om inte annat kan det vara en liten repetition i icke-verbal kommunikation.

Apropå det läste jag en intressant artikel idag. Den handlade om skillnaden på äkta och falska leenden. Med i artikeln fanns en länk till en sida där man kunde testa hur väl man ser skillnad på fejkade och genuina leenden. Kolla in länken här.

Jag fick 18 av 20 rätt. Hur många rätt prickar du in?


(Ta en skärmbild av resultatet och maila mig på plums87@hotmail.com. Den som är först med att slå mina 18 poäng får ett fint pris.)

2 kommentarer:

Anna T sa...

Kolla din mail anders!

Anders Arkbro sa...

Japp. Jag såg att du hade slagit mig med en ynka poäng. Nu måste vi bara komma på ett fint pris också. Du kan komma förbi här nån eftermiddag så kan jag få bju' på fika. Hemma-fika alltså. (=Oboy/Te/Kaffe och nåt kex från skafferiet.)