onsdag 18 mars 2009

Konstigt

lök-stileben

Först pensionärsträff med föredrag om nyhetsjournalistik, sen nu så är jag kvar i kyrkan, fortfarande med pensionärer. Hur ska det här gå?

Hade det varit Anders version 20.5 så hade jag nog inte frivilligt stannat på en sån här träff.

Men nu så var det Anders version 21.5 som var här, de snälla människorna här inbjöd mig så snällt att stanna, så då tänkte jag “Visst, varför inte? Träffa nya människor är alltid givande.”

 

Just nu så är jag på Södertullskyrkans akvarell-klubb. Jag stannade på ett villkor.
“Jag är bra på att umgås och fika, men jag kan inte måla. Får jag sitta här och prata med er men inte måla?”
- Det var såklart inga problem.

Tanterna och farbröderna mellan 46 och 80 år sitter och målar. Själv så tog jag ett fotografi på det stileben som är den här gången, och så har jag låtit bilden få sig en omgång i paint.dot.net.

Resultatet ser du ovan!

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Du stannade kvar bland pensionärerna"...
Hm...
Är det så att pappa Pär redan har gått i pension?!
Eller undertecknad (Anna version unknown)?!
Sak samma vilken version det var av dig som var närvarande, så var det trevligt att ha dig där. Jag uppskattar möjligheten att munhuggas etc.
Och uppriktiga sagt, även om du inte tar ngn pensel i hand, är paintjobbet alternativt det du kåserar om, en konstart i sig.
Väl mött bland oss gamlingar igen.

Anders Arkbro sa...

Anna version 46?
Det är så med oss människor att det kommer en ny version varje gång vi fyller år, och varje gång i gått igenom nåt som förändrar oss. :) (SÅ tänker jag iaf...)

Pappa är allt annat än pensionär, han jobbar nästan jämt.

Jag skrev ju tanter och farbröder mellan 46 och 80 av en anledning. Jag hoppas du kan se humorn i det, och att det är med glimten i ögat. ;-)