torsdag 12 februari 2009

Mobilen på köpet...

McDonalds har kommit på en jättebra kampanj just nu. Du köper en hamburgare för 50 kronor, och när du köpt fem stycken för totalt 250 kronor så får du en mobiltelefon som är värd 599 kronor. (Enligt McDonalds. Enligt Prisjakt.se kan man få den för 368 kronor.)
Mobiltelefonen som är en Samsung C260 (en typisk "bara ringa och smsa"-telefon) kan man plocka ut på The PhoneHouse. Saken är bara den att närmaste the Phone House finns i Göteborg, och dit åker man inte bara för att hämta en telefon.

Men så nu i helgen var vi i Malmö, och där finns det två stycken sånna butiker bara på deras huvudgata. Hurra, tänkte vi. Den första butiken va stängd, så då traskade vi vidare och gick in i nästan butik med våra små McDonalds-märken och nöjda över att vi snart skulle få ut en alldeles gratis telefon som vi betalat bara 250 kronor och några kilos övervikt för!
Men på andra stället fanns den inte. Då gav vi oss tillbaka mot där vi va förut, egentligen för att kolla en helt annan sak. Men DÅ hade telefonbutiken vi va i tidigare öppnat.
Men tror ni att telefonen fanns där? Icke!

Bra jobbat McDonalds!

Inga kommentarer: