torsdag 26 februari 2009

Snart biopremiär!

Har någon missat att Män som hatar kvinnor blivit film?
Det har inte jag i alla fall, och jag är extremt sugen på att gå och se den. Men det blir inte på premiären för då ska jag se Hair på Östraboteatern med Musikgymnasiet på Sinclair som spelar och sjunger.

En sak jag reagerat på är att jag över huvud taget inte känner igen Noomi Rapace på filmaffischerna. Hon ser ju totalt livsfarlig ut. Mikael Nyqvist gör vad han kan för att va lite “mean guy”, men han går i alla fall att känna igen. rapace nyqvist och sallander blomkvist

Jag vill i alla fall väldigt, väldigt gärna gå och se den. Nån mer intresserad av den?
Som vill göra mig sällskap? Släng iväg ett mail så kan vi ju klura på saken. :)

3 kommentarer:

Erik Ståhlberg sa...

Jag såg den igår.
Det är inte meningen att M. Nyquist ska vara en mean guy. Han är en grävande journalist, inget annat. Har du läst böckerna?

Noomi Rapace hade jag inte hört talas om innan hon blev aktuell för filmen, hade du? Hon är i alla fall gift med Ola Rapace, hunken i Tusenbröder och Wallander, du vet.

Anders Arkbro sa...

Jag har läst första boken, och han är ju en ganska vanlig journalist, med vissa tillkortakommande och inte alls en fuling, precis som du säger.

Jag har inte hört talas om Noomi innan jag hörde om den här filmen. Men efternamnet kände jag ju igen efter Ola. Först tänkte jag "fru? eller syster?" Men i nåt sammanhang så läste jag hur de hängde ihop.

Va den bra förresten? Borde jag lägga ut pengar för en biobiljett eller vänta tills den kommer på "billiga hyllan" hos filmuthyrningen om ett par år? ;-)

Pavlina sa...

Åh, du har läst hela serien antar jag? Sjukt bra böcker.
Jag vill verkligen gå på bion. Om filmen är hälften så bra som boken kommer det bli toppen.