onsdag 18 februari 2009

Windows larv Writer

När jag loggade in min MSN Messenger här idag så talade den om för mig att det fanns nya program att installera, och en ny version på MSN Messenger. Nya versioner av MSN Messenger, eller som det numera heter “Windows Live Messenger”, är alltid spännande och brukar innebära en frisk fläkt i datorn.

Tidigare gånger när jag installerat nya versioner av Messenger så har det dykt upp möjlighet att ladda ner och installera andra program också. Jag har tänkt att det är onödiga plugin till Messenger.
Men den här gången gav jag det lite tid, och när jag kollade efter noga så insåg jag att det var två av programmen i listan som faktiskt är intressanta.

Det ena är det programmet som jag använder just nu, Windows Live Writer. Det är en enklare s.k. HTML-editor för bloggar. I korthet innebär det att den gör så att jag kan skriva kursivt, brett och understruket, även när jag skriver offline.

Min första känsla är att det här är väldigt smidigt, men det återstår ju förståss att se hur det blir när jag publicerar…

1 kommentar:

Anders Arkbro sa...

Jag upptäckter jag kan göra mycket mer än så i det här nya programmet.
Jag kan fixa all layout offline, jag kan publicera via programmet, jag behöver inte ens klistra in taggar och sånt.
Jag kan infoga bilder, och länkar...
Det verkar som att jag kan göra allt jag kan i blogger, fast offline. Så om jag inte har internet kan jag skriva hela inlägget, och sen bara klicka på "publicera" när jag är vid ett internet. Jätteskönt!! :)